Search

Custom Search

O fotografie şocantă a prinţesei Diana pe moarte după accident va fi arătată în cadrul unui documentar controversat la Cannes



O fotografie a prinţesei Diana făcută de paparazzi la câteva momente după accidentul în care şi-a pierdut viaţa va fi prezentată în cadrul unui documentar al actorului Keith Allen la Cannes, scrie Daily Mail. Documentarul se numeşte "Omucidere din neglijenţă" ("Unlawful killing") - după verdictul dat în 2008 în urma unei anchete care a conchis că vinovat pentru accidentul în care a murit prinţesa Diana a fost şoferului maşinii, Henri Paul.

Fotografia apare pentru o fracţiune de secundă la sfârşitul trailerului documentarului

Documentarul de 90 de minute a fost interzis în Marea Britanie, iar imaginea alb negru în care trăsăturile Dianei sunt clar vizibile nu a fost niciodată arătată până acum. Poze similare care au fost folosite în cadrul anchetei erau pixelate şi trăsăturile prinţesei nu puteau fi desluşite. Documentarul este promovat cu ajutorul lui Mohamed Al-Fayed, tatăl lui Dodi Al-Fayed, prietenul Dianei, care a murit şi el în accidentul din 31 august 1997.

Prietenii apropiaţi ai prinţesei Diana condamnă documentarul ca pe un mod de a face bani de pe urma morţii ei. Prinţii William şi Harry nu au comentat pe seama apariţiei unui nou film despre conspiraţii şi moartea mamei lor. Un purtător de cuvânt de la palatul St. James a declarat că cei doi fii ai Dianei speră ca oamenii să trateze filmul a cărui premieră va avea loc la Cannes cu dispreţul pe care îl merită. El mai spune că prinţii nu vor comenta pe seama documentarului pentru a nu-i face publicitate. Mohamed Al-Fayed l-a acuzat pe prinţul Phillip, soţul reginei Elisabeta a II-a, că ar fi fost în spatele conspiraţiei care a dus la moartea Dianei. În documentar este menţionată viaţa din tinereţe a prinţului consort, care a studiat la o instituţie de învăţământ în sudul Germaniei în timpul celui de-al treilea Reich. Conform documentarului, la şcoala la care a învăţat viitorul soţ al reginei, copiii erau obligaţi să salute cu expresia "heil Hitler". sursa Gandul

This movie will never see the light of day in the UK, so it's up to us in the US to shine a torch on the truth. Don't ask me how I managed to get this footage, but here it is ! A sneak preview of leaked footage from a new motion picture that's going to blow your head off and that's going to blow the whole cover-up of Princess Di's unlawful killing. Screw the British establishment and screw the movie business too. The royal family never wanted you to see this movie and the producers sure as hell didn't want you to see it yet either as it's not even been launched yet. Watch this space, as there's more to come ! Long live Diana's memory you assholes, we'll never forget her.